Fajna sesja zdjęciowa… po prostu udostępniam. Czy to twoje, John4C?
Cześć Chris! Szybko to znalazłeś, lol. Tak, to mój samochód.
Fajna sesja zdjęciowa…po prostu udostępniam. Czy to twoje John4C?
Oczywiście spędzam zbyt dużo czasu oglądając rzeczy związane z Alfą/samochodami na YouTubeHey Chris! You found that fast, lol. Yes, that's my car.
I wanted some pics of it and was auditioning photographers a bit for BSPK. I wasn't happy with how the Fiorella pics I posted in the BSPK thread came out, so have been trying some different photographers (there's a huge difference in talent level among people who represent themselves as photographers IMHO).
This guy was terrific (Petrolhead Studios - for anyone in New England area). I will definitely use him again for other projects.
Pictures came out amazing (pictures came out better than the video IMHO).
View attachment 157586
View attachment 157587
View attachment 157588
Natknąłem się na ten filmik dzisiaj, kiedy szukałem tego filmu o super samochodach. Byłem zaskoczony, że znalazłem wysokiej jakości, kilka godzin temu opublikowany filmik o 4C. Myślę, że oddał sprawiedliwość temu samochodowi. Piękny samochód, John
Fajna sesja zdjęciowa…po prostu udostępniam. Czy to twoje John4C?
To JEST również mój samochód, tylko wersja z 2018 roku. John powiedział mi, że był to jeden z 3 w 2018 rokuTrafiłem na ten filmik dzisiaj, kiedy szukałem tego filmu o super samochodach. Byłem zaskoczony, że znalazłem wysokiej jakości, kilka godzin temu opublikowany filmik o 4C. Myślę, że oddał sprawiedliwość temu samochodowi. Piękny samochód, John
Oczywiście spędzam zbyt dużo czasu patrząc na rzeczy Alfa/samochodowe na YouTube
Świetne zdjęcia 👍
Co za prawdziwe piękno....wykończenie wygląda jakby było na milę głęboko !!Oczywiście spędzam zbyt dużo czasu patrząc na rzeczy Alfa/samochodowe na YouTube
Świetne zdjęcia 👍
Zrobiliśmy to? Przepraszam, ale trochę mi się zaciemniło. Wysłałem Ci PW, więc możesz odpowiedzieć na nie prywatnie, jeśli chcesz.John;
Rozmawialiśmy przez telefon o znalezieniu fotografa, wygląda na to, że ci się udało. Bardzo dobra robota.