Alfa Romeo 4C Forums banner

4C Stradale Tributo - Sesja zdjęciowa

Tags
john4c
2.7K views 17 replies 12 participants last post by  Jetrozn  
#1 ·

Fajna sesja zdjęciowa… po prostu udostępniam. Czy to twoje, John4C?

#2 · (Edited)

Fajna sesja zdjęciowa…po prostu udostępniam. Czy to twoje John4C?
Cześć Chris! Szybko to znalazłeś, lol. Tak, to mój samochód.

Chciałem kilka zdjęć i trochę przesłuchiwałem fotografów dla BSPK. Nie byłem zadowolony z tego, jak wyszły zdjęcia Fiorelli, które zamieściłem w wątku BSPK, więc próbowałem różnych fotografów (jest ogromna różnica w poziomie talentu wśród ludzi, którzy przedstawiają się jako fotografowie IMHO).

Ten facet był wspaniały (Petrolhead Studios - dla każdego w rejonie Nowej Anglii). Zdecydowanie użyję go ponownie do innych projektów.

Zdjęcia wyszły niesamowicie (zdjęcia wyszły IMHO lepiej niż wideo).

#3 ·
Hey Chris! You found that fast, lol. Yes, that's my car.

I wanted some pics of it and was auditioning photographers a bit for BSPK. I wasn't happy with how the Fiorella pics I posted in the BSPK thread came out, so have been trying some different photographers (there's a huge difference in talent level among people who represent themselves as photographers IMHO).

This guy was terrific (Petrolhead Studios - for anyone in New England area). I will definitely use him again for other projects.

Pictures came out amazing (pictures came out better than the video IMHO).

View attachment 157586
View attachment 157587
View attachment 157588
Oczywiście spędzam zbyt dużo czasu oglądając rzeczy związane z Alfą/samochodami na YouTube ;)

Świetne zdjęcia 👍

#5 ·

Fajna sesja zdjęciowa…po prostu udostępniam. Czy to twoje John4C?
Natknąłem się na ten filmik dzisiaj, kiedy szukałem tego filmu o super samochodach. Byłem zaskoczony, że znalazłem wysokiej jakości, kilka godzin temu opublikowany filmik o 4C. Myślę, że oddał sprawiedliwość temu samochodowi. Piękny samochód, John

#11 ·
Trafiłem na ten filmik dzisiaj, kiedy szukałem tego filmu o super samochodach. Byłem zaskoczony, że znalazłem wysokiej jakości, kilka godzin temu opublikowany filmik o 4C. Myślę, że oddał sprawiedliwość temu samochodowi. Piękny samochód, John
To JEST również mój samochód, tylko wersja z 2018 roku. John powiedział mi, że był to jeden z 3 w 2018 roku

• Like
Reactions: calidriver
#17 ·
Niektóre z twoich zdjęć są niesamowicie piękne, a czerwień po prostu wybucha przez wiele dni. Patrząc wstecz na historyczny powrót Alfy Romeo do USA, trafili w dziesiątkę z językiem projektowania. 4C, Stelvio i Guilia to tak piękne maszyny, nawet dekadę później. Byłem z moim przyjacielem w salonie BMW w miniony weekend i prawie wszystko było takie brzydkie. Kwadratowe / Kanciaste / Przednie części zębów bobra itp. Brak płynnych linii. Kilka projektów wyróżniało się (na przykład Z4), ale brak... piękna... mnie przygnębiał. Spójrz tylko na nowy język projektowania M2 w porównaniu do poprzedniego modelu.

Image

Utracona szansa jest tak rozczarowująca. Alfa powinna być czymś wspaniałym. Twoja praca z kamerą pokazuje, jaki niesamowity potencjał tam był.