Powodem, dla którego pytam, jest to, że kilka osób i ja myśleliśmy o zrobieniu około 10 sztuk przy użyciu nowej technologii.
Myślę, że dach był za bardzo rozciągnięty i wiatr, przez otwarte okno, oderwał dach. Mój nowy dach jest super ciasny w porównaniu do poprzedniego...Czy byłeś właścicielem, któremu rozpadł się miękki dach? To się rozerwało, to nie były kołki, prawda?
Ok, skontaktuję się z nimOh man! Have you reached out to that guy to see if he wants to do a 4C top?
Czekam na odpowiedźOk, skontaktuję się z nim![]()
Daj mu znać, że mam top, którego może użyć do pomiarów lub prawdopodobnie mogę zrobić CAD dla różnych elementów. Chcę to zrobić, ale naprawdę mam ograniczone zainteresowanie wysyłką / sprzedażą.Czekam na odpowiedź![]()
Dostałem odpowiedź od ..... Wygląda dobrze!Powiedz mu, że mam górę, której może użyć do pomiarów, albo prawdopodobnie mogę zrobić CAD dla różnych części. Chcę to zrobić, ale naprawdę mam ograniczone zainteresowanie wysyłką / sprzedażą ich...
Witaj John,
Jeśli jesteś zainteresowany, możemy dostarczyć twardy dach wykonany z włókna węglowego (patrz temat) do pomiarów itp....
https://www.4c-forums.com/posts/1189615/
Z poważaniem, André
Od: Dré Vandersmissen <dirtyrottenevil@hotmail.com>
Wysłano: poniedziałek, 22 lipca 2024 10:41
Do: info@lotushardtops.com <info@lotushardtops.com>
Temat: Hard top Alfa 4C
Drogi John,
Jako były właściciel Opla Speedstera (Tibby z holenderskiego klubu Speedstera) myślałem o deweloperze, który stworzy hardtop dla Alfy 4c spider.
Był członek forum 4C, który stworzył karbonowe (drogie) hardtopy, ale zaprzestał produkcji.
Popyt na (tańszy/nie-węglowy) hardtop jest nadal duży.
Może jesteś zainteresowany opracowaniem tych..... Nawiasem mówiąc, wspomniałem o tobie już w tym temacie.....
https://www.4c-forums.com/threads/another-spider-hardtop.71065/unread
Poniżej znajduje się link do poprzednich karbonowych hardtopów....
4C Spider Carbon Fiber Hard Top • BeyondShapes
https://www.4c-forums.com/threads/beyond-shapes-carbon-fibre-spider-top.70855/latest
z niecierpliwością czekam na ponowne odezwanie się!
Z poważaniem, André Vandersmissen (Tibby)
Tak, jestem bardzo zainteresowanyZ ciekawości, czy ktoś jest zainteresowany tańszym, trwalszym, lżejszym, lepiej izolowanym, ale prawdopodobnie nie tak ładnym hardtopem z włókna węglowego do 4C Spider?
Powodem, dla którego pytam, jest to, że kilka osób i ja myśleliśmy o zrobieniu około 10 sztuk przy użyciu nowej technologii.
Więc,...........,czy macie ze sobą kontakt???Dostałem odpowiedź od ..... Wygląda dobrze!
(wszystkie wiadomości wysyłane w konfiguracjach wstecznych)
Skontaktuję cię z nim, abyś mógł to dalej kontynuować???
Jon Seal
Doré Vandersmissen
Śr 24/07/2024 5:47
Cześć André
To coś, na co moglibyśmy spojrzeć, czy dach z włókna węglowego w linku jest częścią OEM? Pozdrawiam
Jon Seal
www.jonsealsportscars.com
www.lotushardtops.com
www.cjicomposites.co.uk
Wt, 23 lipca 2024 o 17:41 Dré Vandersmissen <dirtyrottenevil@hotmail.com> napisał:
Cześć, jestem zainteresowanyZ ciekawości, czy ktoś jest zainteresowany tańszym, trwalszym, lżejszym, lepiej izolowanym, ale prawdopodobnie nie tak ładnym hardtopem z włókna węglowego do 4C Spider?