Alfa Romeo 4C Forums banner
21 - 40 of 58 Posts
Czy byłeś właścicielem, któremu rozpadł się miękki dach? To się rozerwało, to nie były kołki, prawda?
Myślę, że dach był za bardzo rozciągnięty i wiatr, przez otwarte okno, oderwał dach. Mój nowy dach jest super ciasny w porównaniu do poprzedniego...

Powiedz mu, że mam górę, której może użyć do pomiarów, albo prawdopodobnie mogę zrobić CAD dla różnych części. Chcę to zrobić, ale naprawdę mam ograniczone zainteresowanie wysyłką / sprzedażą ich...
Dostałem odpowiedź od ..... Wygląda dobrze!

(wszystkie wiadomości wysyłane w odwrotnych konfiguracjach)

Skontaktuję Cię z nim, abyś mógł to kontynuować???

Jon Seal

Do:Dré Vandersmissen
Śr 24.07.2024 5:47

Cześć André

To coś, na co moglibyśmy spojrzeć, czy dach z włókna węglowego w linku jest częścią OEM? Pozdrawiam

Jon Seal
www.jonsealsportscars.com
www.lotushardtops.com
www.cjicomposites.co.uk

Wt, 23 lipca 2024 o 17:41 Dré Vandersmissen <dirtyrottenevil@hotmail.com> napisał:
Witaj John,
Jeśli jesteś zainteresowany, możemy dostarczyć twardy dach wykonany z włókna węglowego (patrz temat) do pomiarów itp....

https://www.4c-forums.com/posts/1189615/

Z poważaniem, André

Od: Dré Vandersmissen <dirtyrottenevil@hotmail.com>
Wysłano: poniedziałek, 22 lipca 2024 10:41
Do: info@lotushardtops.com <info@lotushardtops.com>
Temat: Hard top Alfa 4C

Drogi John,
Jako były właściciel Opla Speedstera (Tibby z holenderskiego klubu Speedstera) myślałem o deweloperze, który stworzy hardtop dla Alfy 4c spider.
Był członek forum 4C, który stworzył karbonowe (drogie) hardtopy, ale zaprzestał produkcji.
Popyt na (tańszy/nie-węglowy) hardtop jest nadal duży.
Może jesteś zainteresowany opracowaniem tych..... Nawiasem mówiąc, wspomniałem o tobie już w tym temacie.....

https://www.4c-forums.com/threads/another-spider-hardtop.71065/unread

Poniżej znajduje się link do poprzednich karbonowych hardtopów....

4C Spider Carbon Fiber Hard Top • BeyondShapes

https://www.4c-forums.com/threads/beyond-shapes-carbon-fibre-spider-top.70855/latest

z niecierpliwością czekam na ponowne odezwanie się!
Z poważaniem, André Vandersmissen (Tibby)

Zainteresowany. Wygląda na to, że jego ceny są również bardzo rozsądne.

Z ciekawości, czy ktoś jest zainteresowany tańszym, trwalszym, lżejszym, lepiej izolowanym, ale prawdopodobnie nie tak ładnym hardtopem z włókna węglowego do 4C Spider?

Powodem, dla którego pytam, jest to, że kilka osób i ja myśleliśmy o zrobieniu około 10 sztuk przy użyciu nowej technologii.
Tak, jestem bardzo zainteresowany

Dostałem odpowiedź od ..... Wygląda dobrze!

(wszystkie wiadomości wysyłane w konfiguracjach wstecznych)

Skontaktuję cię z nim, abyś mógł to dalej kontynuować???

Jon Seal

Do:Dré Vandersmissen
Śr 24/07/2024 5:47

Cześć André

To coś, na co moglibyśmy spojrzeć, czy dach z włókna węglowego w linku jest częścią OEM? Pozdrawiam

Jon Seal
www.jonsealsportscars.com
www.lotushardtops.com
www.cjicomposites.co.uk

Wt, 23 lipca 2024 o 17:41 Dré Vandersmissen <dirtyrottenevil@hotmail.com> napisał:
Więc,...........,czy macie ze sobą kontakt???

Znam jeszcze kilku, z którymi mogę się skontaktować w sprawie hardtopów, jeśli chcesz?

Z ciekawości, czy ktoś jest zainteresowany tańszym, trwalszym, lżejszym, lepiej izolowanym, ale prawdopodobnie nie tak ładnym hardtopem z włókna węglowego do 4C Spider?

Powodem, dla którego pytam, jest to, że kilka osób i ja myśleliśmy o zrobieniu około 10 sztuk przy użyciu nowej technologii.
Cześć, jestem zainteresowany

21 - 40 of 58 Posts