Alfa Romeo 4C Forums banner

Kilka budżetowych wykończeń z włókna węglowego

6.3K views 24 replies 12 participants last post by  4C🍀  
#1 ·
Nie wiem, jak dobre to jest, ale nie zrujnuje budżetu

Osłona AC
121103

Odznaka konsoli środkowej
121104

Alfa Romeo 4c

#2 ·
#11 ·
Cały sens tego wątku był tanią alternatywą dla koshi lub szaleństwa, osłona ac jest o wiele prostszym elementem, ale kosztuje tylko pięćdziesiąt funtów.
Stary, to narkotyk umożliwiający.
Wymówki to tylko zaprzeczanie.
Pierwszym krokiem do rozwiązania każdego problemu jest rozpoznanie, że istnieje problem.
Masz problem.
;)
:)
:D

#15 ·
Kawałek jest naprawdę cienki, co pomogło, ponieważ nakłada się na lekko zakrzywioną powierzchnię. Wystawiłem go na godzinę na słońce, wyczyściłem klimatyzację alkoholem izopropylowym i gotowe! Jedną rzeczą, którą zrobiłem, było zdjęcie osłony klimatyzacji z samochodu. To bardzo proste i pozwoliło mi dokładnie przykleić nowy cf do osłony. Bo jak tylko klej dotknie, to się przykleja!

#16 ·
Kawałek jest naprawdę cienki, co pomogło, ponieważ trafia na lekko zakrzywioną powierzchnię. Wystawiłem go na godzinę na słońce, wyczyściłem klimatyzację alkoholem izopropylowym i gotowe! Jedną rzeczą, którą zrobiłem, było usunięcie osłony klimatyzacji z samochodu. To bardzo proste i pozwoliło mi dokładnie przykleić nowy cf do osłony. Bo jak tylko klej dotknie, to się przykleja!
Kiedy używam taśmy do szklenia do montażu szkła, spryskuję ją wodą lub płynem do mycia szyb, natychmiast przestaje chwytać i pozwala na pewien ruch, a następnie wysycha i przykleja się